Neem contact op of kom gezellig langs!

Wij zijn de go to source voor moederborden tot schermen en alles daartussen. Bel ons gerust op
of kom gezellig even langs om onder het genot van een kopje koffie te kijken wat er aan de hand is
met jouw apparaat. No worries, wij fiksen het in ieder geval voor je!

Zoek ons op!
Over ons

 

Werkdagen:

Maandag – Vrijdag / 10:00 – 18:00

Telefoon:

020 3629311

Service point:

Elmer Repairs

Rozengracht 214B

1016NL, Amsterdam

Nederland

About Elmer Repairs

Ons verhaal begint in Elmer’s studentenkamer. Met een gezonde interesse in defecte devices stort hij zich in de wereld van moederborden, chips, gebroken accu’s en kapotte schermen. Zijn ambities ontstijgen zijn hobbyistische aanpak en ontwikkelen zich tot een missie: het helpen van zoveel mogelijk mensen met problemen rondom hun devices. Op een eerlijke- en verantwoordelijke manier. Alles in dienst om mensen de beste service voor een betere prijs dan anderen te leveren. Een eigen winkel op de Rozengracht is het resultaat. 

Hier reparen wij al jouw apparaten. En wanneer het beter is om een nieuwe te kopen, dan helpen we je ook daarbij. Via refurbished apparaten natuurlijk, want dit is duurzamer én goedkoper. 

Inmiddels is Elmer niet meer alleen. Dus is Elmer Repairs (en Refurbished Amsterdam) meer dan Elmer. Het is een groep mensen die in hetzelfde geloven. Het geloof dat ontstond in die studentenkamer. Mensen helpen op een eerlijke en oplossingsgerichte manier. Wij zijn Elmer Repairs. Wij fixen jouw devices en verkopen tweedehands apparaten.