Microsolderen bij Elmer Repairs

We hebben alle professionele tools en ervaring om jouw moederbord snel en professioneel te fiksen!

Vraag reparatie aan

Moederbord reparatie wattes?

Oké horen we je denken, leuk dat jullie microsolderen, maar hoe weet ik dat dat nodig is? Microsolderen is nodig wanneer er problemen van onderdelen in je apparaat op je moederbord voorkomen. Denk aan chips die niet meer functioren zoals ze moeten of een grafische kaart die niet (meer) goed is bevestigd. Maar hoe weet je dat er waarschijnlijk iets mis is met je moederbord? Nou, hieronder vind je een aantal veel voorkomende problemen die duiden op een euvel met je moederbord:

        1. Geluid werkt niet meer – audio chip probleem

        2. Wifi en/of Bluetooth werkt niet meer – WiFi chip probleem

        3. Touch ID werkt niet meer

        4. Apparaat wil niet meer opladen

        5. Apparaat wil niet meer opstarten/start telkens random opnieuw op/valt vaak uit

        6. Strepen in je beeld – vaak een videokaart probleem (maar kan ook je beeldscherm zijn)

Oké, ik heb een probleem, wat nu?

Dan contact je Elmer Repairs natuurlijk! Het vervangen van onderdelen van je moederbord is namelijk een zeer delicate en lastige operatie. Eentje waarvoor je technische kennis en middelen nodig hebt. Eén van die middelen is het solderen op moederborden. Dit wordt microsolderen genoemd, omdat de onderdelen op deze moederboorden op microscopisch niveau liggen, oftewel ontzettend klein zijn.
Vraag reparatie aan

Kom gerust langs

Wij hebben jarenlange ervaring bij het microsolderen van moederborden van allerlei apparaten, zoals iPhones, iPads, MacBooks, maar ook Android apparaten en computers. We hebben alle professionele tools om moederborden te kunnen herstellen (op microniveau te kunnen solderen) aangeschaft zodat we nóg beter reparaties kunnen uitvoeren. Dat is ook nodig, aangezien een klein foutje grote gevolgen kan hebben. Met onze kennis van zaken en jarenlange expertise zit dat wel snor. Dus, kom gerust langs bij ons in de winkel voor een kopje koffie, dan helpen we je snel verder!

Vraag reparatie aan